Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Schouwburg gevestigd aan de Laweiplein 1, 9203 KL in Drachten. KvK-inschrijfnummer: met . Voor vragen of contact kun je mailen met educatie@lawei.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Schouwburg samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar educatie@lawei.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

WE DOEN HET SAMEN

Nadrukkelijk zoeken we samenwerking met vakdocenten en collega-instellingen uit Smallingerland en Noord-Nederland. Zo worden de muziek-, dans- en theaterlessen gegeven door gedreven docenten uit de regio en trekken we graag op met professionele gezelschappen uit het noorden. Daarnaast is het mogelijk om via dit educatieprogramma projecten af te nemen bij collega-instellingen in Drachten, zoals Poppodium Iduna en Museum Dr8888. Samen met deze cultuur- en educatiespecialisten maken en presenteren wij zo een kwalitatief en flexibel aanbod voor de scholen en bouwen we aan structureel cultuuronderwijs voor ieder niveau. Het cultuureducatieprogramma is mede tot stand gekomen door samenwerking met o.a.: Poppodium Iduna, Stichting Aerosol, Elzer Educatie, Meeuw jonge theatermakers, Dance Company 058, Het Houten Huis, Duda Paiva Company, Maas theater en Dans, Hatogkroller, Muziek Compleet, De Kleine Regenboog, Muziekopleiding Opmaat, De Verkadefabriek, Museum Dr8888, Drumschool Drachten, Johannes Reijenga, Pianoles Petra Braaksma, Laura van Hal, Het Ministerie van Onverichter Zake, Keunstwurk, One Day Artist, ID Theatre Company, en vele anderen.

Educatieprogramma Museum Dr8888

 

Musuem Dr8888 staat dit schooljaar in het teken van 100 jaar Bauhaus. Binnekort opent de nieuwe tentoonstelling en uiteraard is er een mooi educatieprogramma voor het onderwijs.


Dit programma is te boeken via De Lawei. Neem contact op met euducatie@lawei.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisanne van der Hoek van Museum Dr8888 via l.vanderhoek@museumdrachten.nl

 

Kultuuredukaasje mei kwaliteit

KEK – oftewel Kultuur Edukaasje mei Kwaliteit - is een regeling die kwaliteit van cultuuronderwijs vergroot en zorgt dat het wordt geborgd in het curriculum van de school. Vanaf kalenderjaar 2019 kunnen basisscholen in Fryslân bij KEK2 een aanvraag doen voor een KEK-impuls.  Deze financiële impuls is bedoeld voor een creatief partnerschap tussen een school of scholen en een vakdocent of kunstenaar. Centraal in het traject staat een onderzoeksvraag. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met De Lawei.

CONTACT

Méér muziek in de klas lokaal Fryslân

Op 20 september 2018 is het Meer Muziek in de Klas Lokaal Fryslân convenant getekend door het onderwijs, cultuuraanbieders,
amateurverenigingen, poppodia, gemeentes en de Provincie Fryslân. Al deze partijen hebben een handtekening gezet om samen het
muziekonderwijs in Fryslân duurzaam te verankeren. Leer meer via onderstaande knop.

MEER

  • Educatieprogramma Museum Dr8888

    Lees verder
  • KEK2 - Kultuuredukaasje mei kwaliteit

    Lees verder
  • Méér muziek in de klas lokaal Fryslân

    Lees verder

Dankzij DE WORKSHOPS VAN
DE LAWEI, Doe ik nu aan theater!

Lees mijn verhaal

Binnenkort
in de lawei...

NNO

Meesterpianist N. Goerner

NNO

Lavalu

Midair

Lavalu

Beuving en Nederkoorn

De andere oudejaars

Beuving en Nederkoorn

Madelijne Kool

HahaHandleiding

Madelijne Kool

Het Filiaal theatermakers

Verloren dingen

Het Filiaal theatermakers

Introdans

Amazing Asia

Introdans

Pier 21

Wat Soesto!

Pier 21

Kirsten van Teijn

(S)EXPERIMENT (try-out)

Kirsten van Teijn

Bert Visscher e.a

De Ondergang van MS De Corona

Bert Visscher e.a

Pier21

It wie op in simmerjûn

Pier21

NNO

Kerstconcert

NNO

Kerstdiner

2020

Kerstdiner

Buurman & Buurman

gaan kamperen 3+

Buurman & Buurman

Couperus culinair

Op Verhaal

Couperus culinair

Lebbis

De Ervaring

Lebbis

Minoux & Eelco Smits

Niet de vaders

Minoux & Eelco Smits

Grof Geschud

Lijmen

Grof Geschud

Firma Mes

Biggest Lawsuit On The Planet

Firma Mes

Neitiid

Willem van Hanegem

Neitiid

Leoni Jansen e.a.

De eeuw van Harry Belafonte

Leoni Jansen e.a.

Toneelgroep Het Volk

De Bezoeking

Toneelgroep Het Volk

Meindert Talma en band

De Domela Passie

Meindert Talma en band

Brandweerman Sam

De Verloren Piratenschat

Brandweerman Sam

Kalpanarts&Kalpana Raghuraman

Rocking Beethoven

Kalpanarts&Kalpana Raghuraman

Marcel Hensema

Alles in de hens

Marcel Hensema

Julika Marijn

Etty Hillesum

Julika Marijn

Dolf Jansen

Bijna

Dolf Jansen

The Wieners

play The Everly Brothers

The Wieners

Paul Haenen

Haenen brengt Vreugde

Paul Haenen

OG3NE

Sweet Harmony Tour

OG3NE

The Analogues

Let It Be: Abbey Road

The Analogues

Stef Bos

Tijd

Stef Bos

Stamppotdiner

Yvonne Keuls & Pax Gri

Neitiid

Yvonne Keuls

Checkpoint Theater

Vetter dan ooit! 10+

Checkpoint Theater

storm: URLAND

mu’ mu’ mu’

storm: URLAND

Slagwerk Den Haag

Tuinieren met Slagwerk 6+

Slagwerk Den Haag

Roué Verveer

Zo Goed Als Nieuw

Roué Verveer

Margriet Sjoerdsma

Northern Lights

Margriet Sjoerdsma

Neitiid

Eric Vloeimans

Najib Amhali

Waar was ik?

Najib Amhali
Bekijk alle voorstellingen in De Lawei
Schouwburg De Lawei Laweiplein 1, 9203 KL Drachten - Postbus 31, 9200 AA Drachten - email